Кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети обяви, че би било

...
Кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети обяви, че би било
Коментари Харесай

Домакинство на Олимпийските игри 2028 г.

Кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети разгласи, че би било " неуместно ", в случай че градът откаже да семейства на Олимпийските игри през 2028 година, в случай че Международния олимпийски комитет вземе такова решение. /БГНЕС/

Калифорнийският град и френската столица Париж си оспорват семейството на Олимпиадата през 2024, само че от МОК взеха решение да дадат късмет на изгубилия конкуренцията да одобри идващите Игри. Първоначално организационните комитети и на двете кандидатури бяха скептични към това предложение, само че по всичко наподобява, че Лос Анджелис въпреки всичко би се съгласил.

" Въпреки че от страна на МОК би било мъдро да избере нас за 2024, това не наподобява доста евентуално. Те обаче вършат идната Олимпиада доста атрактивна финансово и би било неуместно да откажем. Дали ще вземем 2028 или 2024, на процедура нашата кандидатура към този момент е спечелила ", разяснява Гарсети.

По този метод кметът на Ел Ей на процедура удостовери упованията, че МОК ще гласоподава доверие на Париж за 2024. Крайното решение ще бъде взето на Конгрес на организацията в Лима през септември. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР