Кметът на Кричим Атанас Калчев и общинските съветници в града

...
Кметът на Кричим Атанас Калчев и общинските съветници в града
Коментари Харесай

Атанас Калчев се закле за 5-и път като кмет


Кметът на Кричим Атанас Калчев и общинските съветници в града поставиха клетва и публично встъпиха в служба. 

Това се случва, откакто Атанас Калчев беше избран отново за кмет на Кричим на първия тур на локалните избори за пети следващ мандат.

За ръководител на Общински съвет-Кричим единомислещо беше определена Анка Хаджиева. По мотив встъпването в служба Атанас Калчев направи послание към съгражданите си.

 

„ Като кмет, определен за следващ пети мандат, и дружно с общинските съветници от Политическа партия „ Движение Нашият град “, ние положихме клетва и публично поехме пълномощията си за ръководство на община Кричим. В духа на благословията и под покровителството на Свети Нектарий Егински – светецът, който лекува всички заболявания и който Църквата уважава през днешния ден като един от най-уважаваните модерни светци и чудотворци, ние продължаваме дружно. Нашата задача е да осъществим обещанията за новия четиригодишен мандат и да оправдаем доверието, което съгражданите ни още веднъж ни гласоподаваха.

Винаги съм работил в доста положително съдействие с всички политически партии, които са имали свои представители в общинския съвет. Готов съм и в този момент да работим по същия метод, стига техните оферти и хрумвания да са в полза на Кричим и неговото население, да не са тясно партийни или персонални ползи. Всеки един от нас е заслужил доверието на своите съграждани и ние всички сме длъжни да работим по този начин, че и в края на 4-годишния ни мандат, още веднъж да заслужим техните овации, каквито през днешния ден получаваме. Да работим със сърце, само че и с разсъдък, да работим за нашата обща идея – Кричим и неговото развиване. Да бъдем дружно и в успехите, и в сложните моменти,  и в несгодите, тъй като единствено тогава ще бъдем мощни и потребни в работата си.

Уверен съм, че Общинския съвет отпред с госпожа Анка Хаджиева, която през днешния ден беше определена с цялостно болшинство за 6-ти следващ мандат като ръководител, ще продължи своята политика на взаимоотношение и съдействие, както сред общинските съветници, по този начин и с общинска администрация, и ще бъдат осъществени всички съществени цели и политики за развиването на нашата община. На добър час на всички и дано да осъществяваме един сполучлив и добър мандат, да реализираме още по-големи и значими начинания за града ни.

И дано Кричим да бъде безконечен! “, съобщи кметът на общината Атанас Калчев. 
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР