Кметът на Киев Витали Кличко и неговият брат Владимир, и

...
Кметът на Киев Витали Кличко и неговият брат Владимир, и
Коментари Харесай

Съсипаха от критики братята Кличко заради кадри от фронта

Кметът на Киев Витали Кличко и неговият брат Владимир, и двамата именития международни първенци в професионалния бокс, получават съществени рецензии в обществените мрежи поради държанието си около военните дейности, които съветската войска стартира на територията на Украйна.

Двамата братя постоянно театралничат с военни униформи и приканват сънародниците си да вземат участие в отбраната на родината. Преди дни даже стана ясна и броя на първите убити от тях руснаци. Мнозина обаче смятат, че всичко това е рекламна акция за увеличение на рейтинга на братята Кличко.
Снимка: Profimedia.bg  Съсипаха от рецензии братята Кличко поради фрагменти от фронта (ВИДЕО)
Още по-сериозни станаха рецензиите след последните фрагменти на Витали Кличко, който през уикенда участва на сватбата на двама украински военни в Киев, а на лицето имаше голяма усмивка.

„ Какво прави там? Защо не е на мястото, където в действителност се водят военни дейности? Каква е тази усмивка, до момента в който неговите сънародници умират? Само си подвига известността измежду украинците, а в действителност нищо не прави “, са единствено част от мненията към видеото от сватбената гала.
Снимка: Profimedia.bg  Съсипаха от рецензии братята Кличко поради фрагменти от фронта (ВИДЕО)
Има и бранители на именития боксьор, които показват позицията, че той пробва още повече да вдигне бойния дух на двамата военни, които са решили в сложния за Украйна миг да се оженят.

Ukrainian soldiers marrying on the outskirts of still-unoccupied Kyiv, just a few hours ago.

Putin really thought these people would roll over and accept Russian occupation.
— Vaush
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР