Кметът на индонезийския град Матарам Ахияров Абдух реши да тества

...
Кметът на индонезийския град Матарам Ахияров Абдух реши да тества
Коментари Харесай

Кмет вбеси мрежата с това ВИДЕО, на което рита полицаи в гърдите

Кметът на индонезийския град Матарам Ахияров Абдух реши да тества силата и издръжливостта на полицията на церемонията по назначение на нови чиновници на Агенцията за публичен ред. Абдух, който усвоил техниките на кунг-фу и други бойни изкуства, подреждал офицери наред и ги удрял в гърдите., написа Coconuts Jakarta. След публикуването в интернет видеото провокира вълна от рецензии. По-голямата част от потребителите се съгласиха, че това държание не е почтено за чиновник на такова равнище.

" Късмет е, че панталоните му не са скъсани. Поведението му е като на престъпник. Ако искаше да покаже психическата и физическата му мощ, щеше да е по-добре, в случай че го стори по време на работа, а не биейки хора. Жалко, че служителите на реда не могат да го подредят ", написа един от коментаторите.

Представители на Агенцията за публичен ред към този момент обявиха, че държанието на кмета не е знак за неговата настъпателност, а за безспорна естествена процедура. Според шефа на организацията полицията е " щастлива да се подложи на такава инспекция ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР