Кметът на град Септември Марин Рачев определи като нелеп битов

...
Кметът на град Септември Марин Рачев определи като нелеп битов
Коментари Харесай

Кметът на Септември: Случаят във Виноградец е нелеп битов инцидент

Кметът на град Септември Марин Рачев дефинира като безразсъден битов случай случая с убития притежател на заведение във Виноградец с оръжието на към този момент някогашния ръководител на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков.

„ В професионално отношение нямам забележки към него. Като ръководител на Общинския съвет е водил обикновено сесиите. В персонален проект обаче манталитетът му не кореспондира с моя метод на мислене и на виждане за живота”, акцентира Рачев.

Кметът призна, че с Влайков са участвали дружно на сбирки като кмет и началник на Общинския съвет, само че акцентира, че от повече от една година се е разграничил от Влайков и не се събират на мероприятия.

Влайков беше арестуван и упрекнат за това, че не е упражнил надзор и с оръжието му беше погубен Наско Тонкев. Вчера той бе пуснат под домакински арест, защото съгласно съда той има чисто правосъдно минало, заемал е виновни постове и се употребява с престиж и почитание.

--> В същото време bTV ви описа по какъв начин против него има прекъснати 6 досъдебни производства.

Екипът ни търси Влайков от през вчерашния ден, само че не успяхме да се свържем.

Очакват се пет експертизи, които ще дадат отговор на въпроса кой е създал съдбовния изстрел, довел до гибелта на 47-годишния ресторантьор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР