Кметът на Георги Дамяново Нина Петкова отправи призив към гражданите

...
Кметът на Георги Дамяново Нина Петкова отправи призив към гражданите
Коментари Харесай

Заради коронавируса! Кметът на Георги Дамяново с призив за събиране на доброволци

Кметът на Георги Дамяново Нина Петкова насочи апел към жителите на общината за съставяне на група от доброволци, която би била в помощ на възрастните хора в създалата се обстановка към ковид.
Публикуваме текста без редакторска интервенция:

„ УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ И ПРИЯТЕЛИ,
Страната ни се намира в невиждана обстановка, а точно преодоляване разпространяването на ковид, което изисква персоналната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на страната и опциите на общината за справяне са лимитирани. Много възрастни и заболели хора имат потребност от помощ и поддръжка. Сред тях могат да бъдат и Ваши близки.
В тази връзка се обръщам към всеки, който има предпочитание и благоприятни условия да помогне, да се включите в Кампанията по набиране на доброволци за община Георги Дамяново. Вашето подпомагане е нужно за снабдяване на медикаменти, храна и артикули от първа нужда по домовете на най-рисковата група – възрастните хора.
Ако сте подготвен да се включите като доброволец, апелирам, пишете на следните имейл адреси: [email protected]; [email protected] или позвънете на телефон: 0878 626 717. Важно изискване е да притежавате персонален автомобил и Свидетелство за ръководство на МПС, както и да посочвате вашите три имена, професионални умения и телефон за връзка. За всеки един от доброволците, които ще бъдат ангажирани при пораждане на нужда, са обезпечени нужните защитни средства.
Остава ни вярата, че отговорността на всеки от жителите на общината и прецизното съблюдаване на подхванатите ограничаващи ограничения ще подкрепят напъните на всички нас за справяне с сложната обстановка. Въпреки това сме длъжни да бъдем готови.
В миг на рецесии ние не един път сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си оказваме помощ взаимно и да се оправяме с надалеч по-големи опасности и рискове.
Вярвам, че с общи старания, с готовността на всеки да помогне, ще се оправим с епидемията, която трансформира живота на целия свят.
Благодаря на всеки от Вас, който е подготвен да взе участие в тази хуманна задача! “.

НИНА ПЕТКОВА
Кмет на Община Георги Дамяново
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР