Кметът на Елин Пелин инж. Ивайло Симеонов е един от

...
Кметът на Елин Пелин инж. Ивайло Симеонов е един от
Коментари Харесай

Инж. Ивайло Симеонов: Кмет на годината е признание за всеотдайната работа на моя екип

Кметът на Елин Пелин инж. Ивайло Симеонов е един от огромните спечелили в състезанието " Кмет на годината " за мандат 2015-2019. Той завоюва наградата в категория " Инвестиции и работни места. Наградата му бе връчена от районния управител на ЧЕЗ за България Карел Крал.
Симеонов използва профила си във фейсбук, с цел да благодари за оценката на целия екип на общината и на всички, които са дали своят вот за него в националното допитване:
" Искам да споделя, че персонално за мен, това е оценка за работата през целия ми мандат. Това е самопризнание, отражение на всеотдайната работа на моите сътрудници от общинска администрация и на огромна част от членовете на общинския съвет. Тук би трябвало да благодарим и на жителите на общината, които устояват на несгодите на икономическия растеж, с цел да създадем мястото, в което всички желаеме да живеем. Съзнавам, че не е по-силите на нито един кмет да покрие всички упования към неговите отговорности и работа, само че съм убеден, че мощните, интелигентните и доброжелателните ми съграждани, правят оценка постигнатото до тук. Благодаря за положителните думи, които ме окриляваха в сложните моменти и усмивките на лицата Ви, които осмисляха напъните ми.

Не съм по лозунгите, само че бъдещето в действителност може да е такова каквото пожелаем и търсим, стига задоволително хора да повярват и да се включат, даже единствено прочувствено, в развиването на общината. Кметът, който и да е той, е отражение на положението на обществото и аз в действителност се надявам да затрупвам част от това, което заслужават шопите.
Бъдете благословени!
Подпис: Един атом, зареден със мощния шопски ген! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР