Кметът на Добрич определи на територията на Община град Добрич

...
Кметът на Добрич определи на територията на Община град Добрич
Коментари Харесай

Определиха местата за поставяне на предизборни плакати в Добрич

Кметът на Добрич дефинира на територията на Община град Добрич за слагане на пропагандни материали по време на предизборната акция в изборите за народни представители на 2 април 2023 година

Агитационните материали могат да се слагат на здания, витрини и огради единствено след позволение на притежателя или шефа на парцела.

Предизборната акция в изборите за народни представители на 02 април 2023 година се открива на 3 март 2023 година (30 дни преди изборния ден) и завършва в 24:00 ч. на 31 март 2023 година

Извън времето за осъществяване на предизборната акция (от датата на насрочване на изборите за народни представители – 31 януари 2023 година до началото на предизборната акция – 3 март 2023 г.) се не разрешава слагането на предизборни пропагандни материали. Сигнали за сложени предизборни пропагандни материали отвън предизборната акция се подават до Кмета на общината.

В период до 7 дни след изборния ден (09 април 2023 г.), партиите, обединенията и инициативните комитети би трябвало да отстранен поставените от тях пропагандни материали във връзка на към този момент завършилите избори.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР