Кметът на Чикаго Демократичен Брандън Джонсън изглежда обвинява избирателите на

...
Кметът на Чикаго Демократичен Брандън Джонсън изглежда обвинява избирателите на
Коментари Харесай

Кметът на Чикаго Джонсън предполага, че гласоподавателите на Тръмп са виновни за провала на референдума за повишаване на данъците в града

Кметът на Чикаго Демократичен Брандън Джонсън наподобява упреква гласоподавателите на Тръмп в реакцията си на несполучливия референдум, който поддържа.

Във вторник жителите на Чикаго отхвърлиха референдума „ Върнете Чикаго вкъщи “, който обещаваше 100 милиона $ нови данъчни доходи за битка с рецесията с бездомните в града посредством повишение на налога върху по-големите недвижими парцели покупки. Гласоподавателите отхвърлиха данъчното предложение с над 7 пункта разлика, което съставлява разлика от повече от 22 000 гласоподаватели, съгласно последните преброени гласове.

По време на конференцията след изборите в сряда Джонсън цитира " 38 000 " поданици на Чикаго, които са дали своят вот за някогашния президент Тръмп, като сподели, че има " добър късмет " те да стоят зад неуспеха на референдума.

Кметът на Чикаго Брандън Джонсън се оплака, че подсилен от него референдум, който ще донесе 100 милиона $ годишни данъчни доходи за неговия град, е бил б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР