Кметът на Червен бряг Данаил Вълов е освободен след снемане

...
Кметът на Червен бряг Данаил Вълов е освободен след снемане
Коментари Харесай

Кметът на Червен бряг е освободен след снемане на показания

Кметът на Червен бряг Данаил Вълов е освободен след снемане на показания в Районното полицейско ръководство , заяви БНР.

Кметът и още петима общински чиновници бяха арестувани при следствие на злоупотреби по европрограмата " Топъл обяд ".

Заради акцията на профилираната прокуратура беше анулиран конкурс за шефове на детски заведения, само че обслужването на жители е обикновено.

Кметът на Червен бряг Данаил Вълов е дошъл в общината, с цел да взе участие в комисия. Това удостовери за БНР секретарят Николай Недков.

Припомняме, че по-рано през днешния ден зам.-главният прокурор Иван Гешев съобщи, че на следващия ден ще стане ясно на кого, с изключение на кмета на Червен бряг, ще бъде повдигнато обвиняване.
 Иван Гешев предложи на кметовете да си
Иван Гешев предложи на кметовете да си " ъпдейнтнат " обстановката

А обстановката е - пари изтичат от всякъде, пари има, само че се краде доста

" Ситуацията е като в ТЕЛК, Национален осигурителен институт и един куп други държавни структури, пари изтичат отвред. Пари има, само че се краде доста, споделям го искрено, не имам предвид съответния човек, с цел да не наруша конституционно обезпечени негови права и презумпции ", акцентира Гешев по-рано през днешния ден.

Секретарят на Община Червен бряг Николай Недков декларира пред публичното радио, че работата в общината тече обикновено, само че е стеснен достъпът на хора единствено до третия ѝ етаж.

По думите му в общината е имало пропускателен режим, само че той не знаел каква е задачата. Недков добави и, че не знае дали кметът е задържан.
 Спецпрокуратурата и КПКОНПИ проверяват кмета на Червен бряг
Спецпрокуратурата и КПКОНПИ проверяват кмета на Червен бряг

След като " Господари на ефира " разкриха злоупотреби по програмата " Топъл обяд "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР