Кметът на Бургас Димитър Николов, наричан от учениците „Чичо Кмет”,

...
Кметът на Бургас Димитър Николов, наричан от учениците „Чичо Кмет”,
Коментари Харесай

Кметът на Бургас попари всички ученици с думите си

Кметът на Бургас Димитър Николов, именуван от учениците „ Чичо Кмет”, откри забавен метод, с цел да заяви, че грипна почивка няма да има.

Градоначалникът употребява профила си в Инстаграм, с цел да разгласява фотография с 8-годишния Апостол, който е седнал на стола му и да попари мераците на някои от децата да излязат в отмора, написа "Флагман ".



„ Скъпи възпитаници, даже и да беше кмет, 8-годишният Апостол Фотев също щеше да ви каже, че към този момент няма съображение за оповестяването на грипна почивка. И това е добре, нали?

Новината, която се споделя в обществените мрежи от уеб страницата на национална телевизия за грипна почивка в Бургас е от предходната година. Бъдете ми здрави и прелестно обучение!”, написа Димитър Николов, след което последваха няколко извънредно атрактивни коментара.

„ Начи маняк доста те одобрявам като кмет обаче тва ся са празни раоти желаеме си грипна не щот сме заболели а щот на мързи не го ли разбирате гн кмет”, е достоверният текст на бургаски възпитаник.

Друг му дава отговор по следния метод, още веднъж с достоверен правопис: „ Nie sme budeshteto na Bulgaria, tryabwa ni pochivka.. Zanimavame se sus testove, proekti i nqmame vreme za pochivka”.

Бургас към момента е надалеч от оповестяването на грипна зараза. Регистрираните заболели са два пъти по-малко от минималния брой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР