Кметът на Бургас Димитър Николов изпрати благодарствено писмо до кмета

...
Кметът на Бургас Димитър Николов изпрати благодарствено писмо до кмета
Коментари Харесай

Кметът на Бургас благодари на Варна за финансовата помощ

Кметът на Бургас Димитър Николов изпрати благодарствено писмо до кмета на община Варна Иван Портних за финансовата помощ, предоставена в поддръжка на потърпевшите от наводнението, оповестиха от Община Бурагс.
Общинският съвет във Варна поддържа единомислещо предлагането на Портних да бъдат отпуснати 80 000 лв. на Община Бургас и 10 000 лв. на Община Камено за подкрепяне на хората от засегнатите региони.
В благодарственото писмо на Димитър Николов се споделя:
" Уважаеми господин Портних, приемете моята признателност за финансовата помощ, която Община Варна оказа на потърпевшите мои съграждани при наводнението от края на месец октомври.
Ние посрещаме направеното подаяние с признателност, защото то идва в миг, в който Община Бургас работи интензивно за възобновяване на вредите от водната буря.
Оценявам позитивно обстоятелството, че нашите две общини си подават ръка в сложни моменти. От името на моите съграждани бих желал посредством Вас да благодаря на общинските съветници, както и на жителите на община Варна за съпричастността и милосърдието към потърпевшите в Бургаско.
Пожелавам на Вас и жителите на община Варна здраве и хубави дни ", приключва благодарственото писмо на Димитър Николов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР