Кметът на Буковец трябва да е кмет на всички хора

...
Кметът на Буковец трябва да е кмет на всички хора
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Венцислав Кирилов за кмет на кметство Буковец

Кметът на Буковец би трябвало да е кмет на всички хора от селото, а не да „ урежда” този или оня. Няма да чуете тази дума от мен, тъй като партия ГЕРБ не дели хората по партиен принцип. Изминалите четири години бяха доказателство за това. Общинският кмет от ГЕРБ извърши поправки в селото ни, в което кметът е от Българска социалистическа партия, за 30 хиляди лв.. В мандат 2011 – 2015 година, когато аз бях кмет на Буковец, а кметът на Видин беше от Българска социалистическа партия, в селото влязоха 3 хиляди лв.. Сами виждате разликата. Четири години кметството беше заключено, време е да стартира да работи за хората. Това сподели пред своите съселяни претендентът за кмет на село Буковец от Политическа партия ГЕРБ Венцислав Кирилов.

„ От интензивността на кмета зависи доста и това важи еднообразно за общинския и за селския кмет. Дойдохме тук, с цел да подкрепим кандидатурата на Венцислав Кирилов за кмет на село Буковец. Не е нужно да ви го представяме или да го хвалим. Вие го познавате – сериозен и влиятелен човек, получил многочислени оценки за високоотговорната си работа в системата на Министерство на вътрешните работи. Категоричен съм, че община Видин излезе от тежката финансова рецесия, която пречеше за развиването на обитаемоте места.

Това не е моя оценка, а оценка на Министерството на финансите. Преодоляхме усложненията, с помощта на поддръжката на държавното управление и строгата финансова дисциплинираност, която спазвахме. Заедно се справихме с това предизвикателство.

Връщахме по 5 млн. лева през всяка година от мандата. Изплатихме 17 млн. лв. остарели задължения”, сподели претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Той акцентира, че в случай че тези средства са били вложени в облагородяването на обитаемоте места, общината е щяла да има напълно различен образ. „ Но в никакъв случай не съм се оправдавал с предходните кметове и съм поемал отговорност за всяко свое деяние. Ако ни подкрепите с номер 43 в бюлетината, ще можем дружно да продължим започнатото”, прикани Огнян Ценков. В срещата с жителите на село Буковец участваха още претендентите за общински съветници на партията Бисерка Каменова, Венци Пасков и Калин Каменов.

„ Работещ екип – това е вярното решение за развиването на всяко обитаемо място, на всяка община. Венцислав Кирилов, Огнян Ценков и претендентите за общински съветници на ГЕРБ са точно подобен екип. Нашето заричане е – Работа за Видин”, сподели в умозаключение Албена Георгиева, член на общинското управление на партията и регионален шеф на Видин, която бе посетител на срещата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР