Кметът на благоевградското село Рилци Крум Крумов е убил по

...
Кметът на благоевградското село Рилци Крум Крумов е убил по
Коментари Харесай

Невиждано у нас: Кмет прегази котка, извика полиция и се извини

Кметът на благоевградското село Рилци Крум Крумов е умъртвил по нехайство котка, само че по-късно извикал полиция и се извини за случая в пост до жителите на селото.

" Уведомявам Ви, че през днешния ден до момента в който управлявах персоналния си автомобил по улицата " Илинден " в селото при ненадейно изскочило животно на пътя, предизвиках пътен случай. За мое голямо страдание прегазих котката. Непосредствено след случая съм алармирал органите на Министерство на вътрешните работи. Предприети са всички нужни дейности по ЗДВП, снети са ми пояснения, тестван съм за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

Винаги съм приемал себе си за сериозен и виновен човек и заради тази причина съм поел цялата отговорност за случилото се ", написа Крумов.

Допълва, че бдителни поданици, " със мощно изразено възприятие за правдивост " за по-малко от 8 минути реагирали в интернет пространството.
" Дълбоко и откровено скърбя за случилото се, за жалост никой не е застрахован ", добавя младият властник и цитира Светото писание от Матей  " Не съдете, с цел да не бъдете съдени ". 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР