Кметът на Благоевград Румен Томов ще обжалва пред ВАС решението

...
Кметът на Благоевград Румен Томов ще обжалва пред ВАС решението
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград ще обжалва пред ВАС решението на Административния съд

Кметът на Благоевград Румен Томов ще апелира пред Върховен административен съд решението на Административния съд в града, който постанови, че той не е излязъл в точния момент от компаниите си и с това е нарушил закона. Това стана ясно от негово изявление за bTV.
Томов е безапелационен, че не е нарушил законовите периоди. Ако Върховен административен съд удостовери решението на по-долната инстанция, ще има предварителни избори за Благоевград, на които Томов ще се яви още веднъж.
Относно обстоятелството, че делото против него се води по сигнал на някогашния кмет Атанас Камбитов новият градоначалник сподели: „
" Човек, когато губи, би трябвало да губи с достолепие. Аз персонално не съм реваншист – не бих подхванал такива дейности, в случай че бях в тази обстановка “.
Томов сподели, че е заварил община Благоевград в доста неприятно финансово положение и е стегнал финансовото дисциплинираност. Той ще сезира и прокуратурата.
Относно музикалният фестивал " Франкофоли " Томов разгласи, че окончателното решение на френската компания е той да бъде изместен в София, а в Благоевград се приготвя друга културна стратегия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР