Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията
Коментари Харесай

Кметът и баща на зрелостник Илко Стоянов бе гост на церемония по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия – Благоевград 


Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе формален посетител на церемонията по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов " - Благоевград. По време на празника Стоянов участва и като татко на абитуриент от випуск 2022 година
„ Днес за мен е двоен празник. Вълнувам се наедно с всички родители и всички зрелостници, поради триумфите, поради всичко това, което нашите деца съумяха да реализират в интервала от постъпване в Езикова гимназия до днешния ден.

Скъпи зрелостници, би трябвало да знаете, че златните години за вас предстоят. Сигурен съм, че ще съумеете да се реализирате сполучливо, тъй като учебното заведение, което завършвате дава отлична основа за бъдещо развиване. Зная, че Езикова гимназия ще остане вечно в сърцата ви, а вие ще бъдете свързани прочувствено един с различен през целия живот. Помнете, че ние разчитаме на вас “, сподели по време на приветствието си кметът Илко Стоянов и пожела попътен вятър, както на зрелостниците, по този начин и на всички възпитаници.

По време на церемонията кметът бе придружаван от своята брачна половинка Людмила Стоянова.
На празника участваха още Бойко Начев, шеф на Дирекция „ Информационно и административно обслужване, Емилия Халилова, шеф на Дирекция "Социална и жилищна политика ", които също са родители на зрелостници от Езикова гимназия и Симона Митова, шеф на Дирекция „ Образование “.
Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „ Акад. Людмил Стоянов " е на 24 май.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР