Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе отличен с грамота

...
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе отличен с грамота
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов с отличие в конкурса „Мистър и и Мисис Икономика“

Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов бе отличен с грамота за развиването на туризма и българо-френските културни взаимоотношения по време на състезанието „ Мистър и Мисис Икономика 2017 “. Наградата му бе връчена от министъра на туризма Николина Ангелкова.

През последните години община Благоевград бележи забележителен прогрес във връзка с културата и туризма, а измежду главните аргументи за това е възроденият фестивал „ Франкофоли “. Благодарение на грандиозното музикално събитие, което през 2017 година се организира за трети следващ път, Благоевград бе включен в лист с градовете, в които се провеждат 100-те най-големи събития на франкофонията в целия свят.

През 2016 година, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов се причисли към Асоциацията на кметовете-франкофони, което е недвусмислена индикация за положителната взаимна работа сред двете страни, както и за триумфа, който бележи възроденият в Благоевград след повече от 20 години фестивал „ Франкофоли “.

Конкурсът „ Мистър и Мисис Икономика “ се провежда от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „ Икономика“ състезанието „ Мистър и Мисис Икономика“. Целта е да бъдат отличени изявени представители на бизнеса с максимален принос за развиването на българската стопанска система през изтичащата година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР