Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе гост на тържество

...
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе гост на тържество
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград зарадва потребителите на Дом за стари хора

 6  5  14  9  16  18  13  1
Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов бе посетител на празненство в Дом за остарели хора „ Света Петка “ в кв. „ Струмско “, проведено във връзка Великденските празници. С неспокойствие, възрастните хора посрещнаха кмета и му пожелаха да бъде здрав. Те му благодариха за грижите и вниманието към тях, оповестиха от общината.

От своя страна кметът приветства потребителите, както и хората, работещи в институцията. „ Трябва да благодарим на хората, които се грижат за Вас, за тяхната безрезервност! Бъдете живи и здрави! Бог да Ви пази! “, сподели кметът Камбитов.
Възрастните хора в дома получиха от кмета великденски козунаци.

В Дом за остарели хора в кв. „ Струмско “ бе проведена и празнична стратегия. Своите поздрави с музика и танц във връзка празниците насочиха възпитаниците към Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград от ДЮФА “Пиринска китка”, както и Дневен център за възрастни хора.

След осъществяванията, кметът доктор Атанас Камбитов поговори с възрастните хора в Дома на разнообразни тематики, а те оцениха като доста положителни, изискванията в институцията.

Непосредствено по-късно, заместник-кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова посети и Център за възрастни хора с увреждания, където дружно потребителите боядисаха яйца за идния празник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР