Кметът на Айтос Васил Едрев излезе с изключително емоционален призив

...
Кметът на Айтос Васил Едрев излезе с изключително емоционален призив
Коментари Харесай

Кметът на Айтос с емоционален призив след черната К-19 жътва

Кметът на Айтос Васил Едрев излезе с извънредно прочувствен апел към своите съграждани. Той моли всички да съблюдават противоепидемичните ограничения, да се пазят и да не заплашват своя живот и този на близките, написа "Флагман ".

Припомняме, че Айтос потъна в тъга след няколко смъртни случая поради ковид. Сред жертвите е и фелдшерът от Спешна помощ в града Васил Иванов.

Ето и апелът на Васил Едрев:

Скъпи жители на община Айтос, живеем в мъчно време. Губим най-близки хора, другари, сътрудници, съседи... Хора, които обичаме, внезапно и вечно ни напуснаха. Ще ги помним с положителните им каузи и със светлите мемоари, които ни оставиха! Поднасям съболезнования на фамилиите. Те най-парещо ще усещат неналичието им!

Знам, че в продължение на към този момент 9 месеца се уморихте от поуки и препоръки. Затова се обръщам с молба, с гореща молба към всички Вас. Моля Ви - пазете се! Имайте грижа за себе си и за околните си. Спазвайте противоепидемичните ограничения - отдалеченост, персонални защитни средства и стерилизация. За да не застрашавате своя живот и живота на близките.

Знам, че рестриктивните мерки са голяма тежест за всички нас. Но оставащите до Коледа дни би трябвало да са време на разсъдък и отговорност. В името на здравето и живота!

Скъпи другари, добре е да си напомним, че спазвайки разпоредбите, ще дадем глътка въздух на нашите медици. От нас зависи да ги щадим в това извънредно с напрежение време! Искам от свое и от Ваше име, още веднъж да им благодаря за денонощния труд! За това, че се умориха, само че не се отхвърлиха от борбата на "първа линия ".

На всички, които се борят с коронавирус - поисквам бързо излекуване!

Нека да знаят, че мислим за тях, че сме дружно с тях в този сложен миг от живота им!

На всички Вас поисквам кураж и мъдрост!

Бъдете здрави!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР