Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев връчи лично специален плакет

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев връчи лично специален плакет
Коментари Харесай

Плакет "Асеновград" за пенсионирани директори на 2 детски градини

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев връчи персонално специфичен плакет на Кети Георгиева – дълготраен шеф на ДГ " Бако Динчо " в града. Повод за жеста е пенсионирането й и в символ на признателност за всеотдайността и любовта, с която се отнасяше към всички деца, родители и сътрудници.
 
Кети Георгиева съумя да сътвори здрав и обединен колектив. Близо 40 години от живота и кариерата си тя е отдала на образованието на най-малките поданици на общината, а след това става и началник на значителен екип.
 
 Кети Георгиева Кети Георгиева Източник: Община Асеновград
" Поднасям Ви плакет " Асеновград " и този хубав букет цветя и Ви благодаря за всичко, което сте създали за децата на нашия град. Предстоят Ви напълно заслужени години на отмора! Изразявам своето надълбоко почитание към Вас, към професионалния Ви път, от името на жителите на цялата общината. Благодаря Ви за възпитанието, грижата и образованието на нашите деца. И не на последно място – за наследството, което оставяте след себе си – екип от отлични експерти ", сподели пред присъстващите доктор Грудев.
 
" Аз също благодаря на Вас и екипа Ви за загрижеността и извънредно положителната връзка, която постоянно е била в основата на решаването на какъвто и да е зародил проблем. Пожелавам на всички най-много здраве, доста сили и сила, без значение в каква позиция сме, с цел да продължаваме да се грижим за бъдещето на нашия град – децата ", показа разгорещено Георгиева.
 
Още един плакет " Асеновград " е предопределен и за различен дълготраен шеф. А точно – Златка Тоскова, началник на ДГ " Никола Вапцаров " в града. И тя излиза в заслужена отмора, след навършване на възрастта си за пенсиониране. Тоскова също се радваше на поддръжката на своите сътрудници и срещаше благодарността и разбирането на родителите за грижите към децата им. Плакетите се връчват за важен принос в предучилищното обучение на Асеновград и за дългогодишни професионални достижения, като шефове на гореспоменатите детски градини.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР