Кметът много прилича на омбудсмана, но кметът има много повече

...
Кметът много прилича на омбудсмана, но кметът има много повече
Коментари Харесай

Гаф в ефир! Хекимян нарече Манолова Фандъкова, а тя си призна грешката с билбордовете

Кметът доста наподобява на омбудсмана, само че кметът има доста повече пълномощия, тъй като с изключение на да предлага, може да взима съответни решения и да взема решение проблеми. Това съобщи в ефира на bTV претендентът за кмет на София Мая Манолова във връзка решението ѝ да се бори за мястото на градоначалник на столицата.

Всъщност задкулисието е в Столична община, а не в моите връзки. Таен кръг ръководи публичния запас в София. Кръг от предприемачи в столична община. Редят се публични поръчки, прави се ремонт на ремонта “, уточни Манолова и посочи, че той е от „ орлетата на Борисов “.

„ Госпожа Фандъкова е един честен човек съгласно мен, тя просто остави различен човек да взима решенията вместо нея и по този метод нарушава ползите на столичани “, разяснява Манолова.

Що се отнася до това по какъв начин финансира акцията си, Манолова уточни, че акцията ѝ е извънредно прозразна.

„ Всеки може да ги види в уеб страницата на Сметната палата и донорите и на уеб страницата на акцията. Веднъж преведох 15 000, един път още 5 и съм платила още няколко наеми на зали.



Стана огромен проблем за няколкото билбордове, които съм платила, против 1225 стени на ГЕРБ.

„ Имам 9 билборда, които са платени от „ България на жителите “ и са били сложени 1-2 в този миг “, съобщи Манолова и разяснява, че това не я оправдава, тъй като е трябвало да знае какво се случва във всеки един миг.

"Това, което ме учудва са персоналните нападки и обиди, които насочва към мен госпожа Фандъкова, че аз съм некомпетентна, че нищо не разбирам, че нямам планове. Ами в случай че съм била 14 години в Столична община, ще имам и аз планове ", съобщи тя.

Хекимян обаче се обърка и се обърна към Манолова с думите, г-жо Фандъкова “. Това леко смути събеседницата му и тя за минутка млъкна, само че след това сподели „ Да, добре “ и продължи с отговора на въпроса ѝ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР