Кметът Методи Байкушев връчи сертификати на студенти от Американски университет

...
Кметът Методи Байкушев връчи сертификати на студенти от Американски университет
Коментари Харесай

Студенти от АУБ разработиха идеи за развитието на Благоевград, кметът Байкушев им връчи сертификати

Кметът Методи Байкушев връчи документи на студенти от Американски университет в България, които създадоха хрумвания за развиването на община Благоевград.

Инициативата е част от курса “Стратегическо ръководство ” на проф. Елена Радева. В продължение на два месеца 52 четвъртокурсници, разпределени в 11 екипа, работиха по проблем, възложен от зам.-кмета Боряна Шалявска. Те изследваха Благоевград и България, проучиха положението на града, показаха сходни хрумвания, осъществени в други градове из страната и света, и предложиха стратегически партньорства, които ще оказват помощ за просперитета на регионалния център.

Кметът Методи Байкушев им пожела да допринесат за развиването на обществото в Благоевград, България и техните родни градове.

“Радвам се да споделя, че по някои от концепциите ние към този момент работим, което удостоверява вярната посока, в която се движим. В допълнение, студентите предложиха редица хрумвания, които са към момента неразработени и ще бъдат оценени в детайли ”, сподели Боряна Шалявска.

“Благодаря Ви за опцията да работим по този план. Нашите типични планове са свързани с бизнеса, а този път студентите бяха провокирани да се слагат в обувките на Общината. ”, съобщи проф. Радева.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР