Кметът Костадин Димитров издаде разрешение за двубоя Мачът между България

...
Кметът Костадин Димитров издаде разрешение за двубоя Мачът между България
Коментари Харесай

България - Унгария остана в Пловдив, БФС решава дали да е с публика

Кметът Костадин Димитров издаде позволение за дуела

Мачът сред България и Унгария ще се играе в Пловдив. Това съобщи кметът на града Костадин Димитров, откакто през днешния ден общинската администрация се е срещнала с новото мнение на Илиян Филипов, което през вчерашния ден е било изпратено до Българския футболен съюз. " На базата на това писмо още в първия работен ден на новата седмица - понеделник, 13 ноември, ще издадем предписание дуелът да се изиграе на стадион " Христо Ботев ", съобщи Костадин Димитров пред " Пловдив24 ".

Собственикът на компанията, отговаряща за строителството на стадиона, Филипов, разгласи, че към този момент може да подсигурява за безвредното осъществяване на европейската подготовка. По рекомендация на УЕФА срещата от група G от европейските квалификации бе преместена от Националния стадион " Васил Левски " в столицата на " Колежа " в Пловдив, само че при закрити врата. Двубоят е плануван за 16 ноември от 19:00 ч.

Преди дни Илиян Филипов употребява обществените мрежи, с цел да заяви, че към този момент е изпратил писмо до новия кмет на град Пловдив - Костадин Димитров, в което декларира, че провеждането на футболни срещи на оборудването в този интервал е " непрепоръчително ", само че към този момент обстановката е друга и той промени първичното си мнение, неизвестно по каква причина. 

" ДЗЗД Колежа " внесе публично писмо до БФС по отношение на плануванаъа футболна среща на националния тим на България с Унгария на 16 ноември на стадион " Христо Ботев ". „ Във връзка с желанието на БФС да организира футболни срещи на стадион „ Христо Ботев “, гр. Пловдив, ДЗЗД „ Колежа “, като основен реализатор на обекта, част от който към момента е в градеж, Ви оповестява, че е допустимо да бъде основана организация и подхванати ограничения по обезопасяване на строителната площадка и прилежащите й територии, с което да се основат нужните условия за провеждането на футболната среща сред националните тимове на България и Унгария.

Преди обаче да бъдат подхванати такива ограничения, ДЗЗД „ Колежа “ би трябвало да получи публично предписание от Възложителя на обекта – Община Пловдив ", гласи писмото на Илиян Филипов, представено от БТВ. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР