Кметът Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия

...
Кметът Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия
Коментари Харесай

Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия учебен ден

Кметът Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия образователен ден, стана ясно от обява в обществената мрежа.

Публикуваме целия текст без редакторска интервенция:
"Честит първи образователен ден!
Вероятно новата образователна година ще бъде сложна както за учениците, по този начин и за техните родители и учителите. Но компликациите не трябва да ни пречупват, а да ни вършат по-силни.
Наред с уроците по Български език, Математика или История, днешните деца от дребни би трябвало да се учат и на сериозно мислене, цифрови умения и самодисциплина. Защото това ще дефинира тяхното бъдеще.
Не наизустяването на формулите по геометрия, а способността да останеш съсредоточен и стимулиран при следващото онлайн образование ще отличат отличниците в живота!
Родителите на най-малките още веднъж ще бъдат разкъсвани сред своята работа и уроците на своите деца. Призовавам работодателите да бъдат оптимално гъвкави към своите чиновници с дребни възпитаници. Призовавам и учителите да се стараят още повече, с цел да облекчат работата на родителите.
Учителите са хората, които са възродили нашата нация. Отново те ще имат съществена роля, с цел да се оправим с това предизвикателство.
Бъдете здрави! Бъдете любознателни и непримирими! Бъдете за образец! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР