Кметът, както и всички власти, бяха на много високо ниво.

...
Кметът, както и всички власти, бяха на много високо ниво.
Коментари Харесай

Доброволец в издирването на Александър: И власти, и граждани, се организираха много бързо

„ Кметът, както и всички управляващи, бяха на доста високо равнище. За толкоз малко време те съумяха да се засилват. Дойдоха и доброволци от София, Дупница и региона като цяло. “ Това сподели за Euronews Bulgaria Лидия Левашка, една от хилядите доброволци, присъединили се в издирването на 12-годишния Александър в Перник.

„ Около час и половина обикалях квартал „ Тева “ и парк „ Урса “, защото имаше ясновидски сигнал, че детето най-вероятно се намира там някъде “, показа тя.

 
Срещнах много коли и джипове, които бяха обиколили преди този момент този парк, и нищо не откриха. След това взех решение да отида на самото място, където детето е било видяно за последно, защото смятах, че ще намеря повече информация от управляващите, които бяха там, на място.
„ Когато аз отидох, бяха към 150 индивида на място. Имаше една компактна група от 30 индивида, която се приготвяше да влезе в планината “, описа Левашка.

 
Доколкото съумях да беседвам с хората, които бяха там преди мен, те потвърдиха, че на място е имало три кучета, подготвени особено за тази цел. Имало е термокамери, дронове, които са били пуснати към два или три часа, откакто е оповестено детето за търсене.
„ Това, което ми направи усещане от разказите на хората, които бяха в планината да търсят, те споделиха, че непосредствен до фамилията им е споделил, че детето реагира остро и с неспокойствие, когато чуе думата „ довиждане “. Което мен ме озадачи, само че поради положението, в което се намира детенцето, си го изяснявам до някаква степен “, показа доброволецът.

Цялото изявление вижте във видеото.

Вижте също и включването на Аксения Мирчева от Перник:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР