Кметът Иван Тотев сяда на стола срещу Антон Хекимян в

...
Кметът Иван Тотев сяда на стола срещу Антон Хекимян в
Коментари Харесай

Иван Тотев сяда на стола срещу Антон Хекимян

Кметът Иван Тотев сяда на стола против Антон Хекимян в Деня на Съединението 6 септември, оповестиха от bTV. Двамата ще си приказват по тематики, които вълнуват пловдивчани и района. Навръх Съединението на България изнесеното студио на " Тази заран “ ще потопи феновете в атмосферата на честванията в Пловдив. Екипът на предаването приготвя извънредно изявление с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева – " Съединението прави силата ". Историци ще разясняват значимата дата за актуалната история на България. На живо от маратона в Съединение ще се включи Анна-Мария Конова.

Антон Хекимян и екипът на " Тази заран “ за следващ път излизат отвън столицата за серия от изнесени студия в Южна България. В първата седмица на септември феновете на bTV ще надникнат зад завесите на " Аполония “и туристическия сезон непосредствено от Созопол, а по-късно ще продължат към Бургас, Пловдив и Стара Загора за още от най-важните тематики, които засягат качеството на живота на хората.

" Тази заран “ продължава да задава стандарти в следенето и създаването на настоящите тематики от цяла България. След като туристическият сезон бе заплашен от неуспех след теча на мазут край Созопол и абсурда за плаж " Силистар “, в най-гледания ефир в България застава кметът на града Панайот Рейзи, с цел да даде отговорите, които обществото чака.

Фестивалът " Аполония “ става мотив за диалози за духа и културата на актуалния българин. Събеседници на Антон Хекимян и репортерите на " Тази заран “ ще бъдат писателят Георги Господинов, актьорите Иван Бърнев, Илка Зафирова и Луиза Григорова, режисьорите Явор Гърдев и Бина Харалампиева.

В Бургас кметът Димитър Николов ще дава отговор на въпроси, свързани със сигурността по време на туристическия сезон на фона на абсурда с Митьо Очите. И още: ще продължи ли митингът на майките на деца с увреждания от морския град?

В родния град на водещия феновете ще се срещнат със Старозагорския митрополит Киприян, шефът на операта Огнян Драганов, дребният Байрям, който трогна цяла България и съзвездие от артисти, които ще изправят сили против професионалния тим на " Берое “ в благотворителен мач с значима идея.

Специален акцент оттатък злободневните тематики по време на турнето на " Тази заран “ ще бъдат вълнуващите осъществявания онлайн на музикантите от JEREMY?, Васил Петров, Ева от " Тоника “ и ансамблите " Тракия “, " Биг Бен “ и " Загоре “. В студиото на " Тази заран “ в София остава Мария Цънцарова, с цел да води диалозите по значимите тематики от столицата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР