Кметът Иван Тотев се включи в доброволческа информационна кампания, организирана

...
Кметът Иван Тотев се включи в доброволческа информационна кампания, организирана
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво направи кметът на Пловдив заедно с 2 красиви девойки в новия мол

Кметът Иван Тотев се включи в доброволческа осведомителна акция, проведена от Фондация " Пловдив 2019 “. В съботния ден той дружно с доброволци, изпълнителния шеф на  фондацията Кирил Велчев и част от екипа осведомиха жителите за програмата и раздаваха в мол Plovdiv Plaza брошури за откриващия уикенд на Пловдив – Европейска столица на културата. Той ще се организира на 11-ти, 12-ти и 13-ти януари 2019 година и включва над 30 събития.

В рамките на тези три дни ще се проведат доста и разнородни събития в разнообразни пространства, открити и закрити подиуми в града, чиято кулминационна точка ще е в съботната вечер на 12 януари 2019 година със спектакъла " Ние сме всички цветове “.

Освен в мола, книжки с цялостната стратегия ще се популяризират и в комерсиалната мрежа на веригите " Триумф “, " Лекси “ и " Билла “. Кметът и екипът на фондация " Пловдив 2019 “ им изричат специфична признателност за съпричастността и поддръжката.

По време на днешната самодейност имаше жители, които се записаха като доброволци в " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “. Над 1000 индивида, в това число и от чужбина, към този момент са се присъединили в доброволческата стратегия на  Фондация " Пловдив – 2019 “. Кметът Иван Тотев изрази своето почитание и признателност, на всички, които поддържат общата идея. " Неслучайно нашето мото е ЗАЕДНО, а пловдивчани всеки ден изпълваме със наличие това ЗАЕДНО “, разяснява той.

Процесът е отворен и фондацията продължава да набира доброволци, които да се включат както в откриващото събитие, по този начин и в събитията през цялата последваща година. Най-лесно записването става посредством уеб страницата на фондацията. Хиляда от тях ще се качат на сцената на 12 януари 2019 година, настрана в организацията ще оказват помощ 400- 450 индивида.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР