Кметът Ерик Адамс е изправен пред призиви да възстанови часовете

...
Кметът Ерик Адамс е изправен пред призиви да възстанови часовете
Коментари Харесай

Законодателите на Ню Йорк настояват кметството да възстанови учебните занятия в полицейската полиция на Ню Йорк след стрелбата на полицай

Кметът Ерик Адамс е изправен пред апели да възвърне часовете в полицейската академия през идната година, с цел да укрепи намаляващите редици на полицията в Ню Йорк след стрелбата по време на осъществяване на служебните си отговорности воин ченге Джонатан Дилър.

В писмо, изпратено до Адамс и комисаря на нюйоркската полиция Едуард Кабан в сряда, градският консултант Робърт Холдън сподели, че е „ незабавно “ кметството – което остана безмълвно във връзка с отстранените полицейски класове – да обясни в детайли проектите си.

„ Търся в детайли изложение на проектите на администрацията за набиране на полицейски чиновници “, написа Холдън (D-Queens) в писмото, получено от The Post.

„ Моите гласоподаватели са нетърпеливи да схванат стъпките, които се подхващат за ускорение на процеса на наемане, графика за идните полицейски класове и всевъзможни начинания, подхванати за привличане на дипломиран набор от претенденти “, сподели Холдън.

Разглеждат се четири курса в полицейската а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР