kmeta.bgКъсметът ще работи с пълна пара през новата 2019 година.

...
kmeta.bgКъсметът ще работи с пълна пара през новата 2019 година.
Коментари Харесай

Стрелец, Овен и Лъв ще са късметлиите на 2019 г.

kmeta.bg

Късметът ще работи с цялостна пара през новата 2019 година. Очакват се изключителни възможности и триумфи, а и ще имате щастие, което ще бъде напълно във вашата мощ и мощност. Кои зодии ще се намират в свои води идната година, защо би трябвало да сме нащрек, които са най-подходящите дати за брак и ще се замогне ли българинът? Астрологът Оксана Хорват-Станчева.

Ето хороскопа, който тя  изготви  за  вестник КМЕТА.bg. 

Късметът ще работи на цялостни обороти през новата 2019 година Очакват ни куп благоприятни условия и триумфи, а  щастието ще е напълно в наши ръце. Кои зодии ще плуват в свои води следващата година, защо би трябвало да сме нащрек, които са най-подходящите дати за брак и ще се замогне ли българинът? КМЕТА.bg попита топ астролога  Оксана Хорват-Станчева. Ето хороскопа, който тя  изготви особено за читателите на вестник КМЕТА.bg. 

 

 

- Оксана, за представителите на кои зодиакални знаци новата 2019 година ще е добра и за какво?

 

 

- През 2019 година планетата на шанса Юпитер ще минава през знака, който ръководи – Стрелец. Това състояние дава обещание доста щастливи благоприятни условия и триумфи на първо място на Стрелците, само че годината ще е късметлийска и за други огнени знаци – Овните и Лъвовете. Като цяло през 2019 година шансът ще работи на цялостни обороти, което се случва един път на 12 години, по тази причина в случай че някой не е съумял да направи нещо по-добро с живота си през тази година, значително самичък ще си е отговорен. Като това не важи, несъмнено, за съдбовните тествания в живота ни, които не могат да бъдат избегнати даже и при огромна поддръжка от Юпитер.

 

 

- А за представителите на кои зодии 2019 година ще е неприятна и защо да внимават?

 

 

- Двете планети на компликациите, рецесиите и тестванията Сатурн и Плутон ще се намират в Козирог през идната година, което значи, че за Козирозите годината ще е цялостна с провокации и те нямат право да бъдат безотговорни. Пред съществени тествания може да се изправят и другите земни знаци – Дева и Телец, като особено за Телците годината може да донесе непредвидени промени, които доста да нарушат комфорта им.

 

 

- Каква ще е 2019 година за България и българите?

 

 

- И за българите годината ще е по-добра от последните няколко, шансът няма да ни подмине. Ще има щастливи вести, благоприятни условия за по-добро качество на живот, както и повече наслада в сърцата. Но в това време годината ще е и доста безредна и бурна, и в доста обстановки ще се постанова да се работи по нюх и вътрешен глас, а не по логичност. Добре е да се търсят благоприятни условия за сливане на старания и запаси – и на персонално, и на професионално, даже и на политическо равнище.

 

 

- Ще се увеличи ли виталният стандарт на нашенеца следващата година? Каква ще е във финансово отношение 2019 година?

 

 

- Ще има огромни промени във финансовия бранш, като цяло през 2019 година може да се чакат обилни преразпределения на материалните запаси. Тази наклонност към този момент е почнала през 2018 и ще продължи с още по-голяма мощ. Това значи, че богатите може да станат по-малко богати, а бедните – по-малко небогати. Тези, които са будни, дейни и не се опасяват да рискуват, ще могат да подобрят доста финансовото си състояние. Добри области за бизнес тази година ще са недвижимите парцели, туризмът, интернационалните планове, интернационалните финанси и тържищата.

 

 

- Ще има ли бейби взрив, или в противен случай – няма да се раждат доста деца? Какви ще са хлапетата, родени през 2019 година?

 

 

- Един е най-важните акценти за тази година е фамилията. Това е година, в която разграничените фамилии ще се събират, сложните фамилии ще могат да намерят баланс, несемейните хора ще могат да срещнат сродната си душа. А великодушният и благосклонният Юпитер ще дава уголемение в фамилиите с доста деца. Бебетата на 2019 година ще са късметлийчета, а поради това, че през годината няма да има дълги неподходящи интервали, рядко ще има сложни хороскопи.

 

 

- Благоприятна ли ще е новата година за подписване на брак? Коя е най-хубавата дата за брак следващата година? Добра ли ще е годината за започване на нова работа, на нови инициативи, за покупка на нов дом?

 

 

- 2019 година е доста подобаваща за подписване на брак, придобиване на фамилни парцели, раждане на деца и за всички други значими фамилни събития. Струва си да се обръща особено внимание на фамилните ни отговорности, да се грижим за родителите и корените си, да прекарваме повече време с децата си. Семейството ще е извор на запаси и поддръжка и в положителни, и в неприятни моменти. Особено благословени в фамилно отношение през 2019 година са Овните, Близнаците, Лъвовете, Девите, Козирозите и Рибите.

 

 

Хубавите дати за подписване на брак са: 5.05 и 12.05, 7.06, 5.07, 2.08, 9.08, 1.09 и 4.10.  Но въпреки всичко най-важно е хората, които подписват брак, да си пасват, а за 2019-а е значимо и да подхождат отговорно към решението си за основаване на семейство. Без да поемаме отговорност за делата и думите си няма да стигнем надалеч през тази година.

 

 

2019 година неизбежно ще донесе съществени промени в живота ни, по тази причина е добре ние самите интензивно да променяме нещата – да търсим развиване в работата, да покачваме квалификацията си, да стартираме нови планове, да се осмеляваме да преследваме задачите си по-упорито. Уран влиза в Телец, а това значи, че имаме действителни шансове да материализираме фантазиите си.

 

 

- Кои ще са неподходящите интервали или съответни дати през 2019 година?

 

 

- Януари и февруари ще са по-напрегнати и с риск от доста конфликти  и провокации, май може да донесе много безпорядък и бъркотии, само че за малко, юни и юли малко ще объркват фамилни проекти и успокоение. Но като цяло през 2019 година няма да има съществени продължителни неподходящи интервали. Дори и най-напрегнатите обстановки ще се позволяват бързо. През март, юли и ноември ще има интервали на ретроградния Меркурий, в които би трябвало да внимаваме с контракти, връзка, технологии и пътувания.

 

 

- Ще има ли предварителни парламентарни избори следващата година? Стабилен ли ще е кабинетът, ще има ли промяна на министри? Каква ще е политическата конюнктура в страната през 2019 година?

 

 

- Политическата обстановка няма да е спокойна през идната година, ще има много сериозни обстановки, в които ориста на кабинета ще „ виси на косъм “. Вероятно е да има промяна на министри и хора на други основни позиции, да има кавги и още стачки. Но от астрологическа позиция 2018 година беше много по-трудна от 2019-а и щом кабинетът устоя през тази година, най-вероятно ще устои и през идната. Въпреки някои в действителност „ инфарктни “ обстановки, изключително при започване на годината, нямам доверие да има нови парламентарни избори.

 

 

- Природни бедствия и катаклизми, терористични атентати чакат ли се у нас и в международен мащаб?

 

 

- И в международен мащаб годината няма да е спокойна – както в политически проект, по този начин и по отношение на естествените бедствия и катаклизми. Не чакам да се стига до крайности, само че някои военни спорове също ще са огромна тематика през 2019-а. Има риск и от огромни трусове, пожари, сривания и свлачища с доста жертви по света. Но за България рискът от сходни бедствия не е висок, по-скоро ще се разминава с по-малки беди. Но е значимо да се внимава и да не се поемат неоправдани опасности през януари, февруари, март, май и септември, тогава напрежението е най-голямо.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР