Кмет на градче в Западна Франция издаде декрет, с който

...
Кмет на градче в Западна Франция издаде декрет, с който
Коментари Харесай

Кмет издаде заповед съгражданите му да бъдат щастливи

Кмет на градче в Западна Франция издаде указ, с който задължава съгражданите си да бъдат щастливи по време на локален фестивал през октомври, забранявайки тъжната музика и книгите, в които описаното е с неприятен край, съобщи Франс прес.

Декретът на кмета на градчето Есан ан Блокаж с 9000 поданици Фреди Рифо е обвързван със седмицата от 5 до 11 октомври, когато ще се състои първото издание на музикалния фестивал "Щастлив град ".

Вземайки поради скоростта, с която отрицателната страст може да се популяризира и да аргументи опустошителни вреди, и високия риск от неприятно въодушевление с идването на есента и намаляването на слънчевото време, кметът упорства на територията на градчето да не бъде позволен нито един субект, който може да сложи бариера пред изразяването на радостна страст.

Декретът не разрешава също разпространяването на музика, която може да бъде преценена като потискаща или тъжна, филмовите прожекции и книгите, в които описаното е с неприятен край. Кметът изисква да се създават хормони на щастието ендорфини, като хората се смеят минимум 3 пъти на ден.

Фреди Рифо съжалява, че има доста навъсени хора в страната, и твърди, че желае да способства за разпространяване на радостно положение на духа в магазините и у съгражданите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР