Ключови събития, белязали съдбата на България, ще видят зрителите в

...
Ключови събития, белязали съдбата на България, ще видят зрителите в
Коментари Харесай

Първият исторически сериал в новата история на България стартира тази вечер

Ключови събития, белязали ориста на България, ще видят феновете в историческата сага Дървото на живота, която започва довечера от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Сериалът е една въздействаща история за българския напредък и проваляне в сложни времена, в която трагични и вълнуващи исторически моменти се преплитат с персонални ориси.

“Имам особено отношение към Дървото на живота и доста го обичам. За мен той е освен това от сериал. Това е един от плановете, за които скърбя, че е зад тила ми, а не ми предстоят”, разкри артистът Христо Шопов в първото си изявление със сина му Наум Шопов за Здравей, България.

Историческата сага Дървото на живота с присъединяване на Христо Шопов започва довечера по NOVA, а по едно и също време с това започнаха и фотосите на новия пети сезон на друга хитова поредност на NOVA - Откраднат живот, с присъединяване на Наум Шопов.

Действието в първия исторически сериал в новата история на България започва с оповестяването на Независимостта през 1908 година Сюжетът наблюдава връзките на многолюдното заможно семейство Вълчеви, които живеят във Видин.

Уважаваният опълченец и труженик на българщината Асен Вълчев е отпред на огромната фамилия и един от най-видните жители в крайдунавския град. Най-големият му наследник Йордан и шурей му Тодор служат в българската войска, само че вземат участие като доброволци в придвижването за избавление на Македония.

Семейство Вълчеви се тревожат за тяхната орис и чакат с неспокойствие тяхното завръщане. Геройствата на Йордан обаче провокират смесени усеща в братята му – контето Панто, начетения Христо и изтърсака Илия, които ясно осъзнават, че кариерата му на боен го е трансформирала в любимеца на техния татко.

Много скоро едно събитие ще преобърне живота на фамилията и ще докара до войни и драми сред членовете на семейството.

В сериала с изключение на Христо Шопов вземат участие едни от най-популярните и обичани български артисти, сред които Йосиф Сърчаджиев, Мария Каварджикова, Владимир Карамазов, Моньо Монев, Башар Рахал, Койна Русева, Иван Стаменов, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Васил Банов, Велислав Павлов.

След триумфа на Откраднат живот, който върна доверието на феновете в качествените български кино продукции, и поредицата от още няколко стойностни филми за огромен и дребен екран, осъществени с поддръжката на NOVA, медията прибавя още един роден сериал в програмата си.

Не пропускайте да видите началото на една история за българския порив в Дървото на живота довечера от 21.00 ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР