Ключови министри от бившото правителство на Дмитрий Медведев запазват своите

...
Ключови министри от бившото правителство на Дмитрий Медведев запазват своите
Коментари Харесай

Мълниеносните промени на Путин продължават! Назначи новия кабинет на Русия ВИДЕО

Ключови министри от някогашното държавно управление на Дмитрий Медведев резервират своите постове и в новия кабинет с министър председател Михаил Мишустин. Указът за тяхното назначение е подписан от президента Владимир Путин.

Сергей Лавров остава посланик номер едно, а Сергей Шойгу и отсега нататък ще управлява министерството на защитата. Александър Новак е новият остарял министър на енергетиката.

В новото държавно управление министър председателят Михаил Мишустин ще има девет заместници. Министерството по делата на Северен Кавказ е отстранено, функционалностите му се трансферират на Министерството на икономическото развиване.

Правителството ще управлява активността на „ Росздравнадзор “ и ФМБА . Министерството на финансите ще управлява Федералната организация за ръководство на собствеността в подмяна на Министерството на икономическото развиване.

Андрей Белоусов е първи вицепремиер . Дмитрий Григоренко е вицепремиер и началник на държавния уред. Виктория Абрамченко е вицепремиер.

Олга Любимова ще оглави министерството на културата. Министърът на финансите Антон Силуанов и на вътрешните работи Владимир Колоколцев също остават на местата си в новия кабинет.

Указът влиза в действие от момента на публикуването.

Приоритети на новото съветско държавно управление
Най-важната задача на държавното управление на Михаил Мишустин е да усили благосъстоянието на жителите. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на първото съвещание на новоназначения кабинет.

"Разбира се, най-важната задача е да увеличим благосъстоянието на нашите жители и да укрепим своята държавност и позицията на нашата страна в света ", сподели Путин в своето изказване, което бе излъчено по малкия екран.

Според президента кабинетът на Дмитрий Медведев е основал положителни макроикономически условия, без които е невероятно да се осъществят национални цели.

"Предишното държавно управление направи доста, с цел да сътвори основа за по-нататъшно развиване ", съобщи Путин.



"На първо място бяха основани доста положителни макроикономически условия, без това е невероятно да се развива стопанската система като цяло и резултати в обществената сфера . Но всичко, реализирано с твърдоглав труд… би трябвало да се употребява добре за в бъдеще за реализиране на националните цели и за дейно потребление на тези принадлежности “, сподели президентът.

От своя страна Мишустин сложи задача да се реализира стопански напредък и да започва нов капиталов цикъл.

Според него кабинетът би трябвало да пристъпи допустимо най-бързо към осъществяването на дилемите по демография, опазване на здравето и напредък на благосъстоянието. М ишустин изрази предпочитание новият кабинет да намерения по какъв начин да оправдае доверието на президента.

Премиерът прикани и за по-активно осъществяване на националните планове, тъй че измененията да бъдат в цялата страна, а не в обособените градове . Той също по този начин прикани за незабавни промени на бюджета, нужни за осъществяването на обществената част от посланието на президента.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР