Ключови канали вече показаха снимки от обиска на имението на

...
Ключови канали вече показаха снимки от обиска на имението на
Коментари Харесай

Пропагандната машина на Кремъл се обърна срещу Пригожин frognews.bg

Ключови канали към този момент демонстрираха фотоси от обиска на имението на Пригожин край Санкт Петербург, на които се виждат стряскащи титли - отрязани глави, голям брой перуки, златни кюлчета, задгранична валута. Според медиите в Русия богатстрото на Пригожин му се е отразило " доста зле ", а също така припомниха и престъпното му минало като заключиха, че Пригожин е бил воден от лакомия.

Това е първият път, когато държавната медийна машина, толкоз персонално и толкоз цялостно с пагубни детайлности за биографията му.

Доскоро съветската телевизия представяше частната войска " Вагнер " в позитивен облик. Наемниците на Пригожин се биеха един до друг с съветската войска и бяха на предна линия при тежките сражения в Бахмут. 

Репортажи от имението на Пригожин се появиха в държавната телевизия " Россия 1 " на 5 юли. Кадри бяха показани в централната емисия на малкия екран, която е една от най-популярните на територията на Русия.

Същата вечер " Первый канал " свърза Пригожин със запазното разузнаване, което е " прекомерно срамежливо да признае присъединяване си в протеста ". НТВ, една от трите най-гледани телевизионни станции в Русия, твърди, че той е бил воден от лакомия и незаконно минало.

Пригожин беше съвсем премахнат от медийното пространство в Русия, откакто стартира намерено да подлага на критика съветското военно управление за метода, по който се води войната в Украйна. 

Пригожин към момента не е коментирал публикуваните фотоси от обиска в Санкт Петербург. Той не се е появявал и обществено, а през вчерашния ден беларуският президент Александър Лукашенко заяви, че не се намира на територията на Беларус. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР