Ключови булеварди в София остават блокирани и тази сутрин след

...
Ключови булеварди в София остават блокирани и тази сутрин след
Коментари Харесай

Орлов мост остава блокиран, Царя също

Ключови булеварди в София остават блокирани и тази заран откакто през вчерашния ден митинга опъна палатки на Орлов мост и по бул. " Цар Освободител " . Движението в центъра на София и около Министерски съвет е по бул. " Дондуков ".

Вчера бе 21-вия ден на митингите , а уредниците го бяха оповестили като ден за Национален митинг. През деня на разнообразни места в столицата разнообразни кръстовища бяха блокирани за малко време, а митингът вечерта беше един от най-масово посещаваните. Отделна акция имаше и на " Да, България ", които отново се събраха пред Съдебната палата, а след това се сляха с митинга, събран в триъгълника на властта.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев пристигна тази заран при протестиращите на Орлов мост и направи опит да ги убеди да освободят кръстовището, с цел да не пречат на жителите да отидат на работа. На този стадий той нямаше триумф.

Исканията на протестиращите остават същите - оставка на премиера Борисов, целия му трети кабинет и оставка на основния прокурор Иван Гешев.
 В ден 21-и простестиращите опъват палатков лагер пред Министерски съвет
В ден 21-и простестиращите опъват палатков лагер пред Министерски съвет

Протести има още в Стара Загора, Варна, Бургас и Пловдив
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР