Ключовата дума за родените в периода е Прераждане. Тези дни

...
Ключовата дума за родените в периода е Прераждане. Тези дни
Коментари Харесай

Хората между Риби и Овен

Ключовата дума за родените в интервала е Прераждане . Тези дни символизират началото на човешкия живот на земята, както и началото на новата астрологична година. Празнуването на Нова година на 1 януари е обвързвано по-скоро с календара, в сравнение с с житейските цикли – в реалност доста цивилизации са приемали началото на пролетта (около 21 март) за начало на годината. Дните разкриват огнената и директна природа на Овена , както и по-чувствителната и мечтателна същина на .

Хората, родени в граничния интервал, нормално имат пряк и открит метод към живота , за което някои им се възхищават, а други не ги схващат. Това са ярки характерности , които не могат да бъдат подценени без значение от позицията им в живота. Те не са склонни да се самоанализират и по предписание не трансформират отношението си или метода си на живот. Тяхната упоритост нормално им носи победа.

съвместяват противоположни характерности и като цяло е мъчно да бъде разбрана тяхната дейна и пасивна същина. Те могат и да мечтаят, и да работят. Но им липсва земната непоклатимост и въздушната обективност. По тази причина животът им постоянно е придружен от спорове и неустойчивост .

Родените в интервала ненавиждат да бъдат оценени по каквито и да е аргументи, тъй като имат вяра, че демонстрират същинското си лице на света. За тях всеки разбор и самоанализ е мъчителен развой , само че триумфът им в живота е правопропорционален на обективната им преценка какво вършат и кои са те.

Препоръки:

Трябва да станете по-търпеливи. Работейки с другите може да развиете скъпи обществени умения. Опитайте се да овладеете своята импулсивност . Опознайте се по-добре.

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР