Ключова фигура в базирания в Дубай суперкартел“, който доставяше една

...
Ключова фигура в базирания в Дубай суперкартел“, който доставяше една
Коментари Харесай

Член на „суперкартел“ осъден на доживотен затвор в Холандия

Ключова фигура в основания в Дубай „ суперкартел “, който доставяше една трета от кокаина в Европа, беше наказан на пожизнен затвор от холандски съд като интернационален прокурор покрай други наркобосове, които към момента са на независимост.

Ридуан Таги, роден в Мароко холандец, за който се твърди, че оглавява картела „ Ангелите на гибелта “, беше вкаран в пандиза за поръчване на поредност от убийства и принадлежност към нарушител организация. Прокуратурата разказа интервенцията на Таги като „ добре смазана машина за ликвидиране “.

Съд в Амстердам във вторник осъди Таги, който беше най-издирваният човек в Холандия, и двама други обвинени на пожизнен затвор в сензационния развой Маренго, който шокира демократичната нация. Таги не участва на четенето на присъдата, която може да бъде обжалвана.

Таги също е обвинен, че е поръчал още три убийства по време на процеса, в това число на топ юрист и изтъкнат публицист в Холандия, и дърпа конци даже зад решетките след ареста му в Дубай през 2019...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР