Ключов свидетел по делото Барселонагейт е бившата манекенка Ивайла Бакалова

...
Ключов свидетел по делото Барселонагейт е бившата манекенка Ивайла Бакалова
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова - ключов свидетел по Барселонагейт, викат я на разпит

Ключов очевидец по делото „ Барселонагейт ” е някогашната манекенка Ивайла Бакалова (по средата на горната снимка), която ще бъде разпитана през днешния ден " и съгласно мен тя знае всичко по проблема ".

 

Това разгласи пред Нова телевизия шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

„ Тя познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай ”, добави той. Според Станкушев Бакалова би трябвало да каже истината и съдът да даде ход на делото.

 

По делото се проверява пране на пари, с които е закупена къща в Брселона, оценена на 4 млн. евро. В парцела живееше моделът Борислава Йовчева, дружно с детето си. Медийни изявления свързват Бойко Борисов с дамата и детето, само че той неведнъж е отричал да има някаква връзка с тях. По следствието се ревизират пари, които бащата на Йовчева получавал от офшорки.

Пред Евродикофф Бакалова беше декларирала: " Не желая да влизаме в елементи по отношение на детето на Борислава Йовчева, само че аз познавам Бойко Борисов от акции през 2001г. Не съм го виждала от години. Той не ми е изпращал Борислава Йовчева. Тя се свърза с мен посредством другарка с концепцията да й оказа помощ да се откри в Дубай, да й оказа помощ с учебно заведение, с жилище, което да закупят. Тя се свърза с мен и за мен незабавно стана известно кое е това момиче и кое е това дете. За да се преместиш в Дубай бащата има съществена роля във възпитаването на детето. Тя сподели, че детето е нейно, води се на нейно име, тъй като бащата е доста прочут човек. На мен още тогава ми стана известно. От тогава никой не ме е потърсил ", сподели още Бакалова.

" За да ги кажа тези неща значи съм сигурна, а точно, че това дете е детето на Бойко Борисов. Оттам нататък е обикновено за управляващите и за прокурорите в България да се създадат, че нищо не се е случило, както и че Борисов няма дете. Борисов очевидно не е героичен човек и не може да застане зад своите действия, както и по тази причина какво е направил 12 години на България ", разяснява тя и добави, че когато се види фотоси на детето е безусловно несъмнено кой е бащата.

Припомняме, че пред Станислав Цанов предприемачът Веселин Денков твърди, че е бил похитен с поръчка от Бойко Борисов? В първото си изцяло изявление и след престоя в пандиза. Мис България Ивайла Бакалова проговори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и провокира Борисов да си направи тест за бащинство.

По проблема с Петър Петров, прочут с прякора Еврото, шефът на АКФ разяснява, че аналогична мрежа като тази на някогашния следовател има и Марто Нотариуса. Тя била конкурентна на тази на Пепи Еврото. Подобни схеми работели с медиатори, изясни Станкушев. По думите му част от тези незаконни мрежи са били най-малко двама вътрешни министри от близкото минало.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР