Ключът към успеха е постоянството, не трябва да се предаваме,

...
Ключът към успеха е постоянството, не трябва да се предаваме,
Коментари Харесай

Годината, в която Джей Ло сбъдна мечтите си

" Ключът към триумфа е постоянството, не би трябвало да се предаваме ", споделя Джей Ло, която навърши 50 през юли и най-сетне се усеща щастлива.

Писали сме доста за нея, обожавали сме я, въздишали сме по нея и продължаваме да го вършим.

Талантливата Дженифър Лопес е на път да изпрати една извънредно сполучлива и ползотворна година, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

За последните 12 месеца латино дивата издаде няколко нови сингъла, направи сполучливо турне, означи своя 50-и рожден ден, сгоди се за дългогодишния си другар (баскетболната звезда Алекс Родригес - бел.ред.) и не на последно място, оглави актьорския състав на дълго чаканата лента " Да свалиш Уолстрийт ". Освен невиждана доминация на боксофиса, филмът към този момент е и измежду евентуалните кандидати за " Оскар ", а за ролята на Рамона, Джей Ло има всички учредения да бъде измежду фаворитките на Филмовата академия.

Няколко месеца преди да разберем дали това ще се случи, списание People избра Дженифър за един от четирите " индивида на годината ", а в откровеното си изявление за изданието, актрисата споделя: " Тази година просто демонстрира, че фантазиите се сдъбват. Но с цел да се случи това, би трябвало да работим и да не се отхвърляме. Ключът е точно това. За мен отводът в никакъв случай не е бил вид, не би трябвало да стопираме. "

Ако някой се чуди по какъв начин Джей Ло съумява да съчетае професионалния си живот със фамилния подобен, тя признава, че сега се усеща изцяло уверена и в мир със себе си, само че разказва живота си досега като " едно голямо странствуване ", в което обаче, главен приоритет остават близнаците Макс и Ема.

Навлизайки в последните дни от 2019-а, Лопес е решена да вземе отмора от огромните сцена и екран и ще употребява времето, с цел да се наслаждения на компанията на фамилията си.

" Сближихме се ужасно доста. Когато се сгодихме, децата бяха доста щастливи, знаят, че към тях изпитваме единствено и само доста, доста обич ", не крие вълнението си един от четирите индивида на годината.

Дали ще забележим продължение на " Hustlers ", към момента не е ясно, само че Дженифър споделя, че би се радвала още веднъж да влезе под кожата на Рамона.

" Когато намериш себе си, когато в действителност намериш себе си, това е моментът, в който всичко си идва на мястото ", ни твърди Джей Ло.

Джей Ло, която сбъдна фантазиите си и занапред следва да превзема още върхове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР