Ключът към това ще има или не правителство, се държи

...
Ключът към това ще има или не правителство, се държи
Коментари Харесай

Петър Николов, ГЕРБ-СДС: Ключът към това ще има или не правителство, се държи от ДБ

Ключът към това ще има или не държавно управление, се държи от Демократична България. Демократична България държи ключа за решение на рецесията. Това сподели за БНР депутатът от ГЕРБ-СДС Петър Николов.

" Ако в този парламент Демократична България заявят, че ще поддържат държавно управление на малцинството, препоръчано от групата на ГЕРБ-СДС, с министър-председател проф. Габровски, това държавно управление ви подсигурявам, че ще мине. Ще има задоволително огромна парламентарна поддръжка. Ние желаеме да създадем държавно управление, в което политическите партии от десния набор, политическите партии, които декларират себе си като проевропейски, могат с чиста ръка да гласоподават за него. Ако не гласоподават, да са наясно, че ще платят тежка цена ", разяснява Петър Николов.

Той посочи, че не оферират съдружно, а експертно държавно управление, в което да стоят безспорни имена, които ще тежат със личната си експертиза.

" Предлагаме държавно управление, на което е доста мъчно да откажеш. Защо отказваш - тъй като си срещу ГЕРБ. Няма ГЕРБ в това държавно управление ", съобщи Николов.

По думите му за министър председател е издигната " фигура, за която всички партии могат да намерят съображение да гласоподават ", а вероятността държавно управление с първия мандат да бъде гласувано в Народното събрание е " 50:50 ".

" Преди 2 години така наречен демократична общественост заряза всичко политическо и го размени с личностни противодействия. Това не може да удържи във времето. Всички партии, които се хранеха от това опълчване и омразата, изчезнаха ", добави още Николов.

Петър Николов подлага на критика партиите в Народното събрание, че се държат, като че ли не схващат какво се случва. Той е безапелационен, че има " разпад на държавността ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР