Ключът към това да изглеждате богати и умни пред другите

...
Ключът към това да изглеждате богати и умни пред другите
Коментари Харесай

Ако искате да изглеждате богати и умни, купете си iPhone

Ключът към това да изглеждате богати и умни пред другите хора е да притежавате iPhone, сочи ново изследване, представено от Novini.bg.

Според Националното бюро за стопански проучвания, в случай че човек има iPhone в Съединени американски щати, вероятността да се предвижда с акуратност, че има високи приходи е 69%. Проучването е направено от Мариана Бертранд и Емир Каменица от Чикакгския университет.

Притежанието на таблет iPad е втората най-вероятна индикация за благосъстояние (66%), следвана от потреблението на Verizon Wireless (61%) и притежанието на телефон Android (60%). В изследването са взели участие над 6 000 души.

Данни за същото изследване са събирани на три пъти от 1992 година насам. Тогава най-хубавата марка знак за благосъстояние е била горчица Grey Poupon Dijon.

През 2004 година втората партида данни демонстрира, че маслото Land O’ Lakes е било най-ясният знак, че човек сигурно печели положителни пари. Последните данни са от 2016 година, а резултатите бяха оповестени предишния месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР