Клубовете от Висшата лига работят с предпазливи надежди, че първенството

...
Клубовете от Висшата лига работят с предпазливи надежди, че първенството
Коментари Харесай

В Англия имат предпазливи надежди за 8 юни

Клубовете от Висшата лига работят с внимателни очаквания, че шампионата може да бъде възобновено на 8 юни. Тази дата обаче зависи от развиването на обстановката с ковид в Англия и от това по кое време ще има опция футболистите да възобновят тренировки.

Правителството разгласи, че няма да прави изключение за футбола и ограниченията за обществено разграничаване ще бъдат отпуснати за играчите, когато и за останалите хора. Най-оптимистичният сюжет сега включва обновяване на тренировките на 18 мач и публични мачове три седмици по-късно.  Клубовете от Премиър лийг: Сезонът ще приключи! Крайна дата няма
На срещата през вчерашния ден клубовете са обсъждали всички вероятни разновидности. Някои от тях имат предпочитание сезонът да приключи на 30 юни, защото се тормозят от проблеми с договорите с футболисти и рекламодатели. Те обаче не са упорствали за това на срещата, а са се обединили към концепцията, че шампионата би трябвало да приключи, без значение по кое време.

When will European football resume? Coronavirus hits Premier League, La Liga and Bundesliga https://t.co/s3PonwHT6d
— André Dravecký (@Andy_Dravecky) April 18, 2020
Били са показани разнообразни модели с разновидности на рестартиране през юни, юли или август. Ръководството на Висшата лига е подчертало, че това няма да се случи преди държавното управление да разгласи, че е безвредно. Всеки тим има да изиграе по 9 или 10 мача, като оставащите срещи могат да се разпределят в интервал от 5 седмици.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР