Клубовете от Висшата лига на Англия получиха разрешение да преминат

...
Клубовете от Висшата лига на Англия получиха разрешение да преминат
Коментари Харесай

Висшата лига на Англия преминава към Фаза 2

Клубовете от Висшата лига на Англия получиха позволение да преминат към идната фаза от проекта за рестарт на шампионата - тренировки с контакт. През миналата седмица те имаха право само да организират занимания на групи, само че без да се допират. Тази заран държавното управление във Англия публично даде “зелена светлина” с разхлабването на нова група ограничения в изискванията на пандемия.

“Спортистите могат да преминат към Фаза 2 от подготовката си - се споделя в известието. - Това значи обновяване на тренировките с контакт сред състезателите. Това е значимо, с цел да могат да се върнат дуелите в доста спортове. Контактите сред спортистите са нужни, с цел да пресъздадат изискванията на самите мачове.”

И въпреки всичко е значимо това да се случи последователно. “За предпочитане е този вид занимания да започват на дребни групи от по 2-3 спортисти, по-късно последователно да премине и в по-големи групи от по 4-12 спортисти, с цел да се стигне в края до целия тим и то без никаква обществена отдалеченост сред спортистите. Подобно на Фаза 1, за Фаза 2 отново ще се чака спазването на отдалеченост, като се изключи самите тренировки в група ", прибавиха от държавното управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР