Клубовете от Висшата лига бяха призовани да постигнат сделка за

...
Клубовете от Висшата лига бяха призовани да постигнат сделка за
Коментари Харесай

Клубовете от Висшата лига предупредиха за „неравенството“ във футбола, тъй като преговорите за £900 милиона достигат критична точка

Клубовете от Висшата лига бяха призовани да реализират договорка за EFL – и най-сетне да сложат завършек на „ неравенството “ във футбола.

‌Футболни големци дадоха повече доказателства на министрите в четвъртък преди незабавната среща на Висшата лига идващия четвъртък, с цел да се опитат да договорят договорка за £900 милиона за поддръжка на останалата част от пирамидата. Има възходящо чувство, че законопроектът за ръководството на футбола може да се случи в този момент, преди 20-те клуба от най-високите дивизии да имат късмет да реализират съглашение, само че в този момент те са под по-голям напън да реализират съглашение.

Футболна група за деяние Fair Game упорства за реализиране на съглашение за подкрепяне на поддръжката на всички равнища на играта. Fair Game сподели пред Mirror Sport: „ Висшата лига вижда срещата като споразумяване на договорката и най-важното по какъв начин ще я платят. Като се има поради неналичието на съглашение досега, клубовете спорят между тях за това кой губи и кой би трябвало да заплати.

„ Но също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР