Клубовете и концертните зали в Берлин, които са затворени от

...
Клубовете и концертните зали в Берлин, които са затворени от
Коментари Харесай

Клубове и концертни зали в Берлин, затворени заради COVID-19, получиха помощи

Клубовете и концертните зали в Берлин, които са затворени от над четири месеца поради пандемията от ковид, получиха помощи от управляващите. Помощите са приблизително по 81 000 евро на обект, заяви през днешния ден в. " Тагесшпигел ", представен от Франс прес.

Тези клубове, където най-вече се слуша техно музика и които са главен детайл от нощния живот в Берлин, се озоваха в тежка финансова обстановка след затварянето им на 14 март поради разпространяването на ковид.

Градът провинция Берлин обаче реши да отпусне изключителна помощ на 46 обекта и организации - клубове, фестивали и концертни зали - демонстрират данните, обявени от народен представител от партията на Зелените в локалния парламент.

" Искам хората да могат да танцуват и да се забавляват, когато пристигна краят на ковид ", сподели Георг Кьослер пред " Тагесшпигел ", представен от Българска телеграфна агенция.

Въпреки огромното намаляване на ограниченията, свързани с пандемията от COVID-19 в цяла Германия, още няма дата за отварянето на клубовете и нощните заведения.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР