Клубове от Висшата лига са проявили интерес към Кристиан Ериксен,

...
Клубове от Висшата лига са проявили интерес към Кристиан Ериксен,
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен рестартира кариерата си

Клубове от Висшата лига са показали интерес към Кристиан Ериксен, който към този момент възобнови тренировки и има намерение да рестартира кариерата си.

Договорът на 29-годишния датчанин с „ нерадзурите “ бе преустановен през предишния месец, защото му бе вграден кардиовертер дефибрилатор, откакто колабира на терена по време на първия мач на Дания на Евро 2020.

Според разпоредбите в Италия той няма право да играе с сходно устройство. През декември обаче плеймейкърът се е подложил на серия от медицински проучвания, които са посочили, че за него няма риск да стартира още веднъж да играе футбол на най-високо равнище.

„ Всичко върви добре за Кристиан. Той си направи всички проби преди Коледа и резултатите бяха толкоз положителни, че се надяваме да стартира групови тренировки по-късно през януари. Бих предпочел обаче Кристиан самичък да приказва за това и той ще го направи доста скоро. Той е доста упорит. Италия е една от страните, в които има сходни правила, само че в други страни обстановката е доста по-различна “, разяснява пред „ Дейли Мейл “ сътрудникът на звездата - Мартин Шуутс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР