Клубният футбол се завърна след дългата пауза за мачове на

...
Клубният футбол се завърна след дългата пауза за мачове на
Коментари Харесай

5 супер футболни прогнози от Висшата лига и Острова

Клубният футбол се завърна след дългата пауза за мачове на националните тимове, по тази причина без да увъртаме ви насочваме към 5 футболни прогнози от Острова в съботния ден: 
Евертън – Уест Хем, 14:30 часа, Премиършип
Евертън и Уест Хем откриват деветия кръг във Висшата лига на Англия. След две загуби подред, Евертън ще е стимулиран да победи. Последният мач сред двата отбора бе за сметката на „ карамелите ”, а „ чуковете нямат победа в последните си три мача. Крайно време е Евертън да победи, в случай че ли не – Марко Силва си отпътува.
Прогноза : Победа за Евертън, 1,95 коефициент.
Хъл Сити – КПР, 17,00 часа, Чемпиъншип
Хъл Сити приема Куинс Парк Рейнджърс в 12-ия кръг на Чемпиъншип. Хъл позволи тежка загуба с 0:3 от Хъдърсфийлд в последния кръг, тъй че считам, че КПР ще е с по-висок морал в тази среща. Лондончани завоюваха два от последните си три мача във второто равнище на британския футбол, когато играе надалеч от вкъщи.
Прогноза : КПР – 2,90 коефициент.

Лийдс – Бирмингам, 17,00 часа, Чемпиъншип
Лийдс Юнайтед посреща Бирмингам в следващ мач от кръга в Чемпиъншип. Лийдс направи еднакъв в половината си мачове вкъщи в лигата и един път за Купата. Бирмингам пък ще внимава да не загуби още веднъж, откакто позволи провали в два следващи мача като посетител. Мисля, че тук мачът ще е хикс – 4,60 коефициент.
Прогноза : Равенство (4.60 коефициент)
Тотнъм – Уотфорд, 17,00 часа, Висша лига
Тотнъм Хотспър приема Уотфорд в мач от деветия кръг на Висшата лига. Лондончани завоюваха последните си два мача вкъщи, против Кристъл Палас и Саутхемптън, вкарвайки шест гола, до момента в който Уотфорд загуби последните си две гостувания, в които позволи 10 гола. Не виждам друга алтернатива, с изключение на победа за Тотнъм – 1,40 коефициент.
Прогноза: Победа за Тотнъм (1.40 коефициент) 
Уулвс – Саутехмптън, 19,30, Чемпиъншип
Уулвърхемптън посреща Саутхемптън в финален мач от съботната стратегия в Англия. Уулвс победи в последните си три мача във всички шампионати, а в последния си победи първенеца Манчестър Сити, и то надалеч от вкъщи. Саутхемптън пък е в серия от три следващи провали в мачовете си в лигата – 1,85 коефициент.
Прогноза : Победа за Уулвърхямптън
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР