Клубният директор на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо изрази задоволството си

...
Клубният директор на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо изрази задоволството си
Коментари Харесай

В Реал Мадрид са много доволни от Солари

Клубният шеф на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо изрази задоволството си от работата на наставника Сантиаго Солари след триумфа с 4:2 над Селта. Откакто той е отпред на отбора, мадридчани имат четири следващи победи във всички шампионати, което е най-силният старт на старши треньор в клубната история.

“Много сме удовлетворени от Солари, това е истината. Той пристигна в този необикновен миг и съумя да запише няколко доста положителни резултата. Беше доста сложен мач, който започнахме с трудности под формата на травми. Трябваше да преобразим тима, само че въпреки всичко показахме темперамент. Бейл свърши страхотна работа, както и всички други. Контузиите принудиха тима да бъде стилен. Бензема беше извънреден за два от головете.

WWWW

Scored: 15
Conceded: 2

Santiago Solari makes the best start of any manager in Real Madrid history pic.twitter.com/LNeSVGtSap
— B/R Football (@brfootball) November 12, 2018
Изправихме се против мощен тим, само че показахме огромен темперамент. Възползвахме от възможностите си и сме доста удовлетворени. Трябва да продължим по този метод. Тимът, с който завършихме мача, е явен образец за конкурентността в състава ни. Отборът има качествата и характера да завоюва всичко”, разяснява Бутрагеньо след мача.
Примера дивисион 12 кръг, неделя 11 ноември  Селта 2:4краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР