Клубната телевизия на Реал Мадрид пусна седемминутно видео с ексклузивни

...
Клубната телевизия на Реал Мадрид пусна седемминутно видео с ексклузивни
Коментари Харесай

В сърцето на 13-ата: кадри от съблекалнята на Реал Мадрид, които трябва да се видят

Клубната телевизия на Реал Мадрид пусна седемминутно видео с извънредни фрагменти от финала в Шампионската лига против Ливърпул в Киев. “Лос меренгес ” завоюваха трети следващ трофей и общо четвърти в последните пет години. Real Madrid TV излъчи филм със заглавие “В сърцето на 13-ата ”, в който дава невиждани фрагменти от съблекалнята на “белите ” минути преди началото на срещата с мърсисайдци, на почивката и фрагменти от терена незабавно след огромния успех.

На видеото се вижда по какъв начин Кристиано Роналдо за финален път надъхва съотборниците в Реал и целува специфичен талисман преди да излезе на терена. Португалецът, Зинедин Зидан и Серхио Рамос са най-дейни в надъхването преди началото на дуела. На видеото се вижда, че много футболисти се включват с мотивационни думи.

На почивката Зизу взима думата и дава тактически инструкции на своите. Френският експерт желае повече включвания от Марсело и дълги подавания от Серхио Рамос при високата преса на англичаните. Зидан не стопира да повтаря, че най-важното през второто полувреме и да стъпят крепко и да имат самообладание, тъй като ситуациите ще се появят.
Гледайте извънредните фрагменти във видеото най-долу! /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР