Клубен треньор №1 у нас Аспарух Никодимов коментира актуалните теми

...
Клубен треньор №1 у нас Аспарух Никодимов коментира актуалните теми
Коментари Харесай

Паро: На Герена да не се правят на светци

Клубен треньор №1 у нас Аспарух Никодимов разяснява настоящите тематики във футбола у нас, като акцентът естествено падна върху настояванията на Левски да получи заем от страната и обстановката в ЦСКА-София.
" Най-естественото нещо е, в случай че се помогне на Левски, да се удари рамо на всички родни клубове. Левски да не е по-значич от ЦСКА за българския спорт? А Локо София и Славия къде са в картинката? Ако ще се дава, дано се дава на всички. Ако не - Левски да си отива там, където отреждат футболните закони, и да стартира изначало.
 Паро: Класата на ЦСКА не е огромна! Имаше 100% дузпа
А и този заем какво ще им помогне? Ще вържат ситуацията за два месеца и по-късно отново ще им трябват пари. От пусто в празно да наливаш. Има я и другата позиция - че фактически без Левски в елита ще се загуби интерес. Помним какво беше без ЦСКА. Но помощта би трябвало да е равна за всички. И въпреки всичко на " Герена " да не се вършат на светци. Спомняме си какво стана, като ги сплотиха със Спартак. Някои от играчите, няма да им споделям имената, част от огромните звезди, носеха значки на Държавна сигурност. И като ги спре служител на реда да вземем за пример, ги посочваха. Както и да е, добре е за нашия футбол да има мощни Левски и ЦСКА, само че разпоредбите са си правила. За седемте оставащи от шампионата ЦСКА би трябвало да стигне до второто място. Онези на север (б.р. Лудогорец) и да не играят до края на сезона, отново не могат да ги стигнат. Лошото е, че и Купата на обезпечена на ЦСКА.
 Паро: Крушчич би трябвало да остане, само че тим за Лига Европа нямаме
И четирите отбора на полуфиналите са равностойни. Най-страшното ще е тимът да остане отвън Европа, само че се надявам това да не се случи. За треньора Милош Крушчич най-добре ще приказват резултатите най-после. Той има малко време да убеди, че би трябвало да остане. При Стамен Балчев ЦСКА не завоюва трофей, само че играеше добър футбол. Публиката бързо ще го одобри още веднъж. Отборът се нуждае от повече българи. Ако би трябвало да се извадят и пари за привличането им. Да дойдат по-малди момчета, даже да не са известни. Нужно е положително разузнаване. Навремето Серги Йоцов познаваше всеки младеж в България, дори с потеклото му беше наясно. Отиваш, взимаш младия, изграждаш го за две-три години и след това го продаваш. Така ще ти излезе и по-евтино, и публиката ще се вълнува повече. Но това са мечти, най-после шефовете си вземат решение ", споделя Паро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР