Клубът по бойни изкуства Да Дао“ направи демонстрационна тренировка по

...
Клубът по бойни изкуства Да Дао“ направи демонстрационна тренировка по
Коментари Харесай

Деца тренираха безплатно Да Дао

Клубът по бойни изкуства „ Да Дао “ направи демонстрационна подготовка по бойни изкуства за деца по случай 3 години от основаването на „ Пловдивски културен институт ”. В рамките на 60 минути малчуганите над 4-годишна възраст  се срещнаха с опитни инструктори и направиха първите си стъпки по пътя на Да Дао. Тренировката бе съпроводена с забавни извършения и игри, а всички деца получиха документ за присъединяване.

Тениските по време на събитието бяха с логото на акцията на клуба " Заедно против насилието ". Целта й е оптимален брой деца да се  запознаят с казуса и да се стимулират да спортуват. Клубът по бойни изкуства „ Да Дао “ организира открити тренировки в учебни заведения, детски градини и други центрове.

Следващото огромно събитие ще е " Детска академия по бойни изкуства ", която започва на 18 февруари. На 3 етаж в МОЛ Марково Тепе в 4 следващи недели ще се провеждат изцяло свободни и безвъзмездни тренировки за деца.

“От една страна ще раздвижим всички искащи деца (4+години) в сезона в който спортът навън е мощно стеснен, ще дадем глътка въздух на родителите, които може да пазарят или просто да изпият по кафе ”, изясняват уредниците.

 Малките немирници ще създадат първите си крачки в света на бойните изкуства и ще получат доста изненади и награди за децата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР